HTML

Nyílt levél

2010.01.05. 00:12 parttitkar

Nyílt levél XVIII. Benedek Pál pápához:

Tisztelt pápa úr!

Nem tárgyalni, locsogni jöttem. Illetve nem is jöttem, csak nyílt levelet írtam.

Rájöttem, hogy nem számít milyen nyílt leveleket kiknek írok, elég ha jártatom a számat, ezzel megjegyzik a pártom nevét. Ha már levelet írok, akkor a téma is mindegy

Magyarországon a helyzet rettenetes. Senki sem érzi úgy, hogy bármit érvekkel alá kellene támasztania. Sőt, számos (96) tanulmány született arról, hogy a hasraütésre bemondott számok éppen olyan használhatóak, mint a komoly kutatással alátámasztottak.

Bokros Lajos nem vallja be, hogy ő szivárogtatta ki az őszödi beszédet, amit egyetlen valós szakmai érv nem támasztott alá, ellenben alkalmas a magyarok jogfosztására.

Nőnek a MÁV és a BKV tarifái, drágul a gáz, ahogy a Fidesz tehet arról, hogy jelentősen bővülnek az óvodai és a bölcsődei férőhelyek a következő egy-másfél évben.

Ha folytatódik a tavalyi fegyelmezett gazdálkodás, széthull a kormányzati politika. A gazdasági növekedés 3,5-4 százalék lehet, pedig nagyon nehéz volt a bili kiborulásáig Lehman Brothers bedőléséig tartó pénzbőség időszakában leküzdeni 0%-ra.

Tisztelettel:
Párttitkár

UI: balkezes vagyok!

Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp fidesz szdsz lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmdp.blog.hu/api/trackback/id/tr801647178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása